Sykkelverksted

Om du bare har punktert eller trenger full service på dempersystemet spiller ingen rolle. Hos oss er alle oppdrag like viktige.
Med til sammen mer enn 40 års erfaring har våre mekanikere bred kunnskap på alt som har med sykkel å gjøre, men det viktigste vil alltid være fornøyde kunder.

Vårt mål er å gi deg som kunde god og ærlig service, kjapp levering og riktig pris.
Vi har en nøye gjennomgang av sykkelen i forkant av innleveringen. Dette gjør vi for å sikre at feil og mangler blir avdekket og at dine behov blir ivaretatt.

Det er ulike grunner til at folk leverer sykkelen sin inn på et verksted. For noen er det tilgangen på verktøy som gjør det vanskelig å få gjort arbeidet selv, mens for andre kan det være tidsklemma.
Vi er derfor like behjelpelig med å utføre servicen for deg som vi er med å gi tips og råd til hvordan du kan gjøre det selv.

Hos oss kan du bestille time og få sykkelen ferdig samme dag som den ble levert.

Vårt satsning på et bredt varelager gjør at det sjelden er ventetid på deler.

Dersom det er ønskelig har vi også utlånssykler. Det vil si at du kan sykle til oss og fra oss. Sykkelen låner du så lenge din sykkel er på verkstedet.

Velg ønsket dato for din sykkelreparasjon. Du kan levere sykkelen når som helst etter åpningstid klokken 08:00, og sykkelen din vil normalt sett være ferdig til henting innen kl 16. Vi sender deg en SMS når reparasjonen er utført.

Laster kalender...
- Tilgjengelig
 
- Avventer behandling

Fornavn*:

Etternavn*:

Epost*:

Telefon*:

Sykkelmerke*:

Beskrivelse: