Om oss

Hvem er Sport Support

Da Sport Support så dagens lys i 2012 var det med et klart mål om å skape Trondheims mest profesjonelle sportsverksted for sykkel og ski.  Trondheim og omegn hadde ingen andre verksted enn de sportsbutikkene hadde på bakrommet og vi så at det både var plass og ikke minst behov for et spesialisert verksted i Trondheim.  Vårt fokus har hele veien vært å ha de beste sykkelmekanikerne, topp moderne verktøy, konkurransedyktige priser, en ærlig innstilling og ikke minst kort leveringstid.

Våre mekanikere har til sammen nesten 50 års erfarning fra sykkelverksted, skiverksted, sykkelbutikker og importør og utfører alle typer service/reparasjoner på sykkel og ski.

Verksted for alle

Hos Sport Support er alle velkomne.  Ingen oppdrag for små, ingen for store.  Det være seg alt i fra en enkel punktering til overhaling av dempersystemer.  Vi utfører service og reparasjoner på alle typer sykler; barnesykler, til/fra jobb-sykler og trening-/ritt-sykler i alle kategorier.

Størst utvalg – Lavest pris

Om du handler i butikken eller benytter deg av vårt verksted vil du nyte godt av vår kunnskap.  Vi har Trondheims største deleutvalg til sykkel og til byens beste priser. Det er sykkel vi kan og derfor finner du hverken padleårer, løpetights eller fjellbekledning i vårt sortiment.  Trenger du sykkeldeler raskt og billig finner du det hos oss.

Ny sykkel

Hos oss kan vi bygge din neste sykkel skreddersydd for din kropp og dine ønsker. Og det til en pris du ikke trodde var mulig!

Vi er ingen sykkelforhandler, men ingen har en bedre bakgrunn til å plukke ut den beste sykkelen enn erfarne sykkelmekanikere.